Faciliteiten

De camping heeft kampeer- en verharde camperplaatsen en is geopend van 25 Maart t/m 1 September voor tourisme. Een kampeerplek is geschikt voor een tent, caravan of camper. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 of 10 amp stroomaansluiting.
Wij hebben 2 auto vrije campingvelden alsmede 2 campingvelden welke geheel voorzien zijn van een verharde (grastegels) ondergrond, zodat we onder alle weersomstandigheden schoon kunnen camperen.

Verder ontvangt u bij aankomst een mooie informatiemap met Telefoonnummers, Regionale bezienswaardigheden en fiets- en wandelroutes uit de omgeving.

In het vernieuwde toiletgebouw zijn voor zowel de mannen als de vrouwen verwarmde douchecabines, toiletten en wastafels met warm en koud water. Daarnaast is er een ruimte met een wasmachine en een droger. Aan de voorzijde van het gebouw zijn de afwasplekken en er is tevens een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen.

 

Fietsverhuur

Dames- en/of Herenfiets € 5,- p/d
Elektrische Damesfiets € 25,- p/d

Draadloos internet

De camping is voorzien van gratis GLASVEZEL ( 1000 MB / sec ) internet. Tevens hebben we voorzieningen om electrische- en gewone fietsen binnen te kunnen stallen en opladen.

Wassen & drogen

Voor gebruik van de aanwezige wasmachine en droogtrommel vragen wij een vergoeding van € 3,00 per stuk

Plattegrond camping

Klik hier om de plattegrond te bekijken!

Op kantoor is een AED Aanwezig

Noodnummers

Klik hier om de noodnummers te bekijken!