0344-572 928 b.g.g. 06-5185 7739 info@minicampingburen.nl

Faciliteiten

De camping heeft 25 kampeerplaatsen en / of verharde camperplaatsen alsmede enige seizoens plaatsen en stacaravans en is geopend van 1 april t/m 31 september voor tourisme. Een kampeerplek is geschikt voor een tent, caravan of camper. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 of 10 amp stroomaansluiting.
Wij hebben 2 auto vrije campingvelden alsmede 2 campingvelden welke geheel voorzien zijn van een verharde (grastegels) ondergrond, zodat we onder alle weersomstandigheden schoon kunnen camperen.

Verder ontvangt u bij aankomst een mooie informatiemap met Telefoonnummers, Regionale bezienswaardigheden en fiets- en wandelroutes uit de omgeving.

De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De caravans hebben geen eigen sanitair. Maar op geringe afstand staat het douche- en toiletgebouw.

In het vernieuwde toiletgebouw zijn voor zowel de mannen als de vrouwen verwarmde douchecabines, toiletten en wastafels met warm en koud water. Daarnaast is er een ruimte met een wasmachine en een droger. Aan de voorzijde van het gebouw zijn de afwasplekken en er is tevens een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen.

 

Fietsverhuur

Dames- en/of Herenfiets € 5,- p/d
Elektrische Damesfiets € 25,- p/d

Draadloos internet

De camping is voorzien van gratis GLASVEZEL ( 1000 MB / sec ) internet. Tevens hebben we voorzieningen om electrische- en gewone fietsen binnen te kunnen stallen en opladen.

Op kantoor is een AED Aanwezig

Wassen & drogen

Voor gebruik van de aanwezige wasmachine en droogtrommel vragen wij een vergoeding van € 3,00 per stuk